ANARCHY

Posted: 24 February 2015 in Uncategorized

Ordinea acestei lumi este in mare masura acceptata sau macar tolerata. Exista posibilitatea ca pentru entitatile direct interesate sa existe imperativitatea acceptarii acestei ordini sub forma de compromis de catre toti oamenii. Din aceasta ipoteza (prezumtiva) se poate concluziona ca aici avem parte de “educatie”, ceea ce nu ar fi neaparat rau, insa ni se preda doar legea compromisului. Cu alte cuvinte: TREBUIE SA INGHITI GALUSCA!

De ce ar fi asa de imperativa deprinderea filosofiei compromisului ca si filosofie de viata?

Oare nu cumva exista riscul ca spiritul tau sa nu mai poata fi controlat pe lumea cealalta?

Daca cumva tocmai pe lumea cealalta se vad roadele educatiei noastre de aici? (religiile spun asta dintotdeauna) Daca cumva spiritul tau reprezinta o amenintare pe lumea cealalta daca nu esti “bine” indoctrinat aici?

Oare nu cumva riscul anarhiei este mai mare pe lumea cealalta?

Atunci pur si simplu putem trage concluzia ca fiecare suflet daruit de D. este luat de celalalt D.

Nici nu mai conteaza atata vreme cat invatam sa doboram bariere. Apocalipsa ar insemna revelatie. Nu stiu de ce ar fi ceva rau sau neplacut sau indepartat. Poate se intampla deja si noi nu o recunoastem inca. Poate se intampla de la inceputul lumii. Poate ca ceva atat de frumos ca viata a fost creat pe fundamente de iubire, respect si LIBERTATE si noi credem ca  functioneaza pe baza de frica si ura. In orice caz s-ar putea sa fie o experienta rara sa ajungi pe lumea cealalta cu un curaj nebun.

Adevarata ordine se trage de pe lumea cealalta unde ierarhiile sunt indisputabile. (religiile zic asta) Daca e asa, nu cumva ingerii si demonii au sufletele vandute? au ramas fara liberul arbitru?

Odata ce ai trait e imposibil sa uiti conceptele de iubire, respect si libertate, asa ca incerc sa explic ierarhizarea de pe lumea cealalta prin frica. Probabil ca se teleporteaza foarte multa frica dincolo. Ar fi jenant sa fim folositi pentru a duce “acasa” galusca si frica din lumea asta. Poate ca abia dincolo putem realiza cu adevarat ca suntem echivalenti si nu exista diferente intre unul si mai multi, (adica cumva ca si viteza luminii care se masoara aceeasi intre o entitate ce se deplaseaza si un obiect fix cat si intre doua entitati care se deplaseaza una catre alta) ceea ce exclude ierarhizarea.

Ma pun in locul legiuitorului si deduc ca:

1. nu trebuie nimeni sa scape neindoctrinat.

2. daca un subiect totusi scapa trebuie sa se duca cu cat mai putine cunostinte pentru a fi incapacitat (ar explica si indobitocirea organizata a populatiei prin educatie, media si alimentatie)

3. daca nu se respecta punctele 1. sau macar 2. – NE-AM FRIPT!

e pe jumatate in gluma aceasta deductie 🙂.

Revin. Odata ce recunosti iubirea, respectul si libertatea iti poti “trada” oricand indoctrinarea si o spun ca o posibilitate nu ca un sfat sau drept. Tot ce poate tine un suflet sa nu “tradeze” galusca este frica.

Concluzia: CURAJ!!!

Advertisements

Comments are closed.